Ofta ställs man inför tusentals frågor vid byggnation av ett nytt hus. Framförallt är utbudet enormt och det dyker oftast upp osäkerheter i vilken leverantör man bör välja. Att köpa ett modulhus är ett enkelt och bekvämt sätt att bygga nytt på.

Modulhus byggs i fabriker och transporteras sedan som färdiga moduler till din tomt där det monteras på plats. Hustransporten kan skickas både på land och med sjötransport via pråm.

Materialet blir aldrig utsatt för fukt och stora temperaturskillnader då alla moduler byggs inomhus. Fördelarna med ett modulhus är många, bland annat att du kan få bra pris på markiser. Alla budgetramar följs, byggnadsprocessen är under ständig övervakning och alla tidsramar följs. Eftersom man på förhand vet alla kostnader sker oftast ett stort bortfall på boendekostnaden då man vet i tid när boendet är klart för att flyttas in i. Kort sagt är nyckelfärdiga hus ett mindre riskbenäget val vid nybyggnation av hus.

Med ett modulhus går allt att kombinera. Önskar du vattenburen golvvärme i hela huset, gas i köket, förberett för bergvärmesystem eller andra önskemål går det att lösa till ett ytterst förmånligt pris.

Inga modulhus är den andra lik. Därför lönar det sig att se sig omkring på marknaden för att just du ska hitta det hus dom kommer att trivas i. Vi på hustransport.se hjälper er med ert nya modulhus med allt som behövs. Samarbeten så som fönsterputs av Tommysfönsterputs är något vi är otroligt stolta över.

Komplementbostaden som betalar sig själv

Med ett till bostadshus på tomten är det möjligt att höja värdet på hela din fastighet, väljer du dessutom att hyra ut det nya huset genererar det en extra inkomst. På så sätt kan huset betala sig självt och du som tomtägare drar nytta av detta. Ta möjligheten där certifierad personal bygger en gedigen fastighet byggt i samma principer som ett vanligt boningshus.

Entreprenad i Stockholm

De flesta företag står vid din sida genom hela byggprocessen, från kontakt med kommunen via grundarbetet till färdigt hus. Du som ny bostadsägare ha därmed en kontakt för allt, bygg som städbolag. Mindre krångel. Precis som det ska vara.

Kvalitet

När du köper ett modulhus får du ett hus som andas kvalitet och livsglädje.